Over ons

Wat staat er op de planning? Dat bedrijfsfeest? Die conferentie? Dat festival? Of die immense publiekstrekker? Het liefst zou u de voorbereiding – ja, de hele organisatie – uit handen geven. Dat kan!

Want met Stuif Entertainment bent u verzekerd van een professionele organisatie, productie en coördinatie van alle soorten bijeenkomsten. Zoals publieke evenementen, grote of kleine personeelsfeesten, feesten van elk formaat of festivals voor een ongelimiteerd aantal bezoekers. Door jaren ervaring is niets te gek en kunnen wij een onvergetelijke beleving voor u organiseren.

Stuif Entertainment voor de organisatie van uw bedrijfsevenementen – jubileumfeesten – themafeesten – conferenties – publieke bijeenkomsten – openingsceremonies – festivals. Met licht, geluid, artiesten en een sfeer helemaal naar uw wens geregeld!

Orangefest 2015

Ook dit jaar was Koningsdag weer een geslaagd feest aan de Brouwersgracht in Veenendaal. Om 17.00 uur ging het feest van start met House DJ's Robert Danza en

verder lezen

Nieuwjaarsbijenkomst

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen of er de eerst Nieuwjaarsbijeenkomst wordt al geregeld bij het Gemeentehuis in

verder lezen

Ontmoetingshuis

Op 4 oktober opende het Ontmoetingshuis in Veenendaal-Oost haar deuren! Vanaf die dag biedt het Ontmoetingshuis de nodige voorzieningen voor de bewoners van

verder lezen

Referenties