Orange Fest

Op 26 april, zaterdag aanstaande, is het dan ein-de-lijk zover! Op deze dag staat het Kees Stipplein en nabije omgeving bol van de festiviteiten.

Stichting Oranjedag Veenendaal heeft samen met Stuif Entertainment een veelzijdig programma bedacht. Zoals gewoonlijk is er een kleedjesmarkt, maar dit jaar zal er ook een groot podium staan waar ruimte is voor diverse optredens. Zo is er rond het middaguur een optreden van toneelvereniging Artis Amore. Vervolgens treedt Party Lexx op. Deze artiest is een echte allrounder die een groot repertoire kent, van Hazes, Queen tot The Eagles. Herkenbare en sfeervolle muziek voor ieder wat wils. Aan het eind van de middag zorgt een DJ voor fraaie muziek om de sfeer verder te verhogen.

Sowieso staat dit evenement rond het Kees Stipplein in het teken van vermaak en gezelligheid. Op deze Koningsdag is ook Muziekschool De Muzen van de partij met gevari­eerde optredens. Iedereen heeft de mogelijkheid om van een lekker hapje en een drankje te genieten bij de verschillende horeca faciliteiten.

Hardstyle
In de avond maken we plaats voor hardstyle muziek, daarmee speelt de organisatie in op de aanwezige jeugd. Zo hebben onder andere DJ Luna en Outbreak al een plaats in de line-up. Zij staan garant voor hardstyle van hoog niveau.

Kom op Koningsdag ook naar het Kees Stipplein en maak er samen met ons een geweldig feest van. Je bent van harte welkom!

Internet: www.orangefest.nl

null

Oldtimerfestival 201

Op 16 juni 2018 werd voor de tweede keer het oldtimerfestival in Veenendaal georganiseerd. Met 3000 toeschouwers, 450 oldtimers, 5 tourritten en prachtig weer

verder lezen

Mantelzorgdiner

Op woensdag 19 september waren mantelzorgers weer welkom voor het jaarlijkse mantelzorgdiner in het gemeentehuis van Veenendaal. De mantelzorgers konden kiezen

verder lezen

Klassiek aan de Grif

Ontstaan vanuit de wens zoveel mogelijk mensen in contact te brengen met klassieke muziek. Om zo de kracht en schoonheid van deze kunstvorm te laten beleven en

verder lezen